I Jornada Formativa: Els debats sobre una transició ecològica justa.

I Jornada Formativa: Els debats sobre una transició ecològica justa.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS PER LA I JORNADA FORMATIVA

Fundació Sentit Comú

La Fundació Sentit Comú organitza la seva I Jornada Formativa al voltant dels debats sobre una transició ecològica justa. 

El proper 19 de novembre de 9:30 a 20h al Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra tindrà lloc la I Jornada Formativa de la Fundació Sentit Comú. Aquesta jornada formativa té com a objectiu debatre, reflexionar i pensar al voltant de com aconseguir una transició ecològica justa enfront de la crisis ecològica que estem vivint.

La Jornada Formativa s’iniciarà amb una ponència inicial que comptarà amb Jèssica AlbiachHéctor Tejero i Sergi Picazo al voltant de com podem entendre l’ecosocialisme al S.XXI i continuarà amb una taula de debat amb Giorgios Kallis, Tatiana Llaguno i Daniel Pérez sobre quins futurs alternatius a la crisis ecològica podem imaginar i construir.

Per la tarda, tindrà lloc la segona taula al voltant dels limits, les possibilitats i les contradiccions que genera política i socialment la qüestió de la transició ecològica. Aquesta segona taula comptarà amb la participació de Nora Räthzel, Xan López i Joaquín Nieto

Finalment, la jornada acabarà amb tres tallers simultanis sobre imaginaris alternatius a les distopies impartit per la Xarxa d’Economia Solidària, comunitats energètiques a càrrec d’Eloi Badia i Joan Herrera, i de municipalisme ecofeminista realitzat per Janet Sanz i Lluís Mijoler.

La jornada formativa és gratuïta. En el següent enllaç teniu el formulari d’inscripcions. 

A continuació, adjuntem el programa complet de la jornada. 

 

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: